Stalkkerit

2. huhtikuuta 2011

Pakettia, pakettia ja jotain valmista

Ihana viikko melkein takana :) Neljä yötä valvottu töissä. Paketteja on saapunut urakalla, joita kävin hakemassa keskiviikkona, torstaina ja perjantaina :) ihana olo kun saa jotain.
Keskiviikkona tuli tilaus Novitalta (tällä kertaa itselleni ei tullut mitään) :) tosin kyllä jotai mistä teen itse jotai, itseasiassa kummatkin työt ovat jo päässeet puikoille :) Tässä viitteitä näistä kesäisistä tilaustöistä :)
Torstaina sain The Kirjan, seitsemän vuoden odotus päättyi vihdoin! :) Kaikki edeltävät kirjat tästä sarjasta löytyvät kirjahyllystäni. Ensimmäisen osan luin muistaakseni ollessani 13-vuuotias. Ja sarjan viisi kirjaa on tullut luettua useampaankin otteeseen jo. :)
Perjantaina posti toi Laikan klubin toisen paketin. Pääsin tammikuussa vielä ylimääräisenä Lai-la-lai Yarnsin alemman tason klubiin. Lanka (Meriboo sock 80% merinovillaa ja 20% bambua) on AIWAN ihanan pehmoista ja väristä! I <3 vihreä. Langan nimi on Kevätkutina, ja namitkin mieleisiäni :) Kiitos!
Lisäksi sain perjantaina hakea vielä toisen paketin postista tai meidän alueen tapauksessa Ärrältä. Paketti tuli Novitalta ja sen sisältö näytti tältä. Palkinto Novitan sivuilla julkaisemastani neuleohjeesta.
Ja vihdoinkin saan esitellä valmiin napitetun vauvan jakun :) Tässä se tulee! Edestä ja takaa :) Löysin aivan ihanat napit eräästä pienestä käsityöliikkeestä :)
Malli: Pyöreäkaarrokkeinen takki
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: Pyöröpuikko 60cm 2,0, sukkapuikot 2,0
Koko: 3-6kk
Menekki: 111g (napit mukaan luettuina)

Eilen oltiin myös parin ystävän kanssa PartyLite kutsuilla Maskussa :) Kivaa oli ja jotain tuli tilattuakin :P Sääli ettei arpaonni suosinut tälläkään kertaa...:/ No eikös se ole niin, että jos ei onnea peleissä, niin sitten rakkaudessa..? Tosin mulla ei näytä olevan siinäkään x)
Mut on hylätty tänne kylmään Suomeen, pikkuveli lähti perjantai aamuyönä Portugaliin kahdeksi viikoksi ja tänään illalla vanhempani lentävät Turkkiin viikoksi.. Lupasin juottaa Vodkaa niitten kasveille xD Tein toffeeta lohdutukseks..:P

Alkuviikosta on aika paljon hommaa.. Perjantaina olis se pelikin... Tosin mun joukkuetoverit on kuulemma sitä mieltä, että mun kylkiluu on murtunu..:/ Koska siihen sattuu edelleen jos aivastaa... No jos maanantaina pääsis treenaa.. Tuskin ne muo huolii kentälle perjantaina, mut hengessä aion kyllä olla mukana, jos niin käy etten kykene pelaamaan.

3 kommenttia:

  1. Ihana villatakki ja kauniit napit siinä:) Kivoja lankoja myös!
    Tuo kirja pitää kyllä saada käsiin ja lukea:)
    Mukavaa huhtikuuta!

    VastaaPoista
  2. Ihanii noi keväiset langat :) täytyy käydä ostaas kans ainei toffeeseen (juu kyl söin ne jo :D )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3