Stalkkerit

20. maaliskuuta 2011

melkein valmista ja keskeneräistä :)

Jakun sain edellisiltana valmiiksi.. Päätellä pitäis ja hankkia söpöt napit jostai ja joskus :) heti puikoille pääsi uusi tilaustyö, sukat :) josko vielä ehtis täks kevääks käyttöönki :) pikkuruinen työ tämänkin..:)
Eilen mietittiin kamun kanssa uutta kesätoppia hänelle :) malli uudesta Novitasta (15.) :) langan väri vielä mietinnässä :) onneksi kesään on vielä aikaa :)

Kuuri alkaa voittamaan angiinaa, mutta uusi vaiva ilmeistyikin sitten tietenkin heti... Kyljen kipu pahentunut :/ aika hajuakaan missä vika.. on se oireillu tässä jo muutaman päivän, mutta ei ole häirinnyt elämistä.. Ennen kuin tänään. Huomenna uus soitto työterveyteen.. *huoh*
PAHUS sanon minä, peliin on aikaa vajaa 3 viikkoa ja mä vammailen ihan olan takaa :( menee hermot! no puikot käteen josko auttais...:P

3 kommenttia:

  1. Anonyymi; mä pidän tätä blogia itseäni varten, päivitän blogia kun mulla on jotain kirjotettavaa, en väkipakolla ala kirjoittaman ja vääntämään tikusta asiaa.. pääasiassa tää on kuitenki neuleblogi ja jos työt ei valmistu niin musta on turha päivittää..:)
    mutta kiitos palautteesta... ikävää että tarvitsee anonyyminä kommentoida.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3