Stalkkerit

1. joulukuuta 2011

Pakkosukkia

Hyvää joulukuuta kaikille!! :)
Sisustelin vähän joulua kotiin... Tosin minä kun en mikään hurja jouluihminen ole niin aika vähäistä se koristelu onkin! :D Mutta tässä mun "taidonnäyte"!
Pingviini pääsi omalle paikalleen...:) Ja telkusta mun lempparisarja; Kunnian hinta <3
Hylly sai uuden ilmeen toisesta lankapurkista. :)
<3
Tosiaan otsikko kertoo pakkosukista... Ja niitä nää 3 seuraavaa syntyvää paria kyllä on! Sukuhan se kaikkein pahin on niinkuin tiedetään... 
Tässä muutamaa postausta sitten huokaisin helpotuksesta kun sain siskon joululahjatilauksen tehtyä.. 13 paria perussukkia siskon kavereille annettavaksi... Olin ylpeä itsestäni ja onnellinen koska saisin vihdoin ja viimein aloittaa itselleni kaikkea ja omille ystävilleni lahjoja! MUTTA kuinkas sitten kävikään... Tiistai iltana isukki soitti ja ilmoitti, että oli luvannut kaverilleen että tekisin hänen perheelleen joululahja sukat! Voitte toverit uskoa millaisen kohtauksen sain... En tosin isälle, koska hänellehän ei tunnetusti sanota ei... Eikä tässä mitään mutta kun oon tosiaan viimeisen kuukauden kitissyt (okei oma vika kun suostun tekemään, mutta SISKOLLE! <3) että kun siskon tilauksen saan tehtyä en ota enää yhtään tilausta vastaan! Ja Isäkin on tästä aiheesta kuullut loputtomiin! Ja sit tarttee tehdä mulle tällänen temppu... *ARGH*!
No kuitenki tässä nyt ensimmäiset. Toinen parikin jo yli puolessa välissä. (kun tarpeeks ketuttaa ni kyllä tapahtuu! Kuten tässä blogissa on ennenkin huomattu ;)!)
Malli: Perussukka
Lanka: Novita Jussi
Puikot: Novita 20cm 3,5
Koko: n.39
Menekki: 79g
Sainpas jotain itsellekkin valmiiksi eilen..;) Eihän nää odottaneet kuin melkein puolivuotta sitä Ikeassa käyntiä.... Mutta tässä he nyt ovat! Ja olen tyytyväinen! :)
Irmat ;)
Tosiaan IHANAA joulukuun alkua Kaikille Lukijoille ja satunnaisille käyjille vielä kerran! <3

5 kommenttia:

 1. Kaunista tunnelmaa :)
  Niinhän se on että suku on pahin, luulevat aina, että kyllä niille neulotaan :) No toivottavasti tulee sullekin vielä se "oma aika"

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Joo totta! Koitan jatkossa pitää siitä "omasta ajasta" huolta..:)

  VastaaPoista
 3. Voi hurja, onpa siinä pikkuisen neulomista. Mä en ikinä jaksais tehdä noin monta samaa työtä peräkkäin, mun kärsivällisyys ei riitä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Joo sukat on jo tehty.. äiti lupasi yhdet tehdä..:) onneksi! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana idea noit pienet lankakerät lasipurkissa. =) Tosi söpöö! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3