Stalkkerit

6. maaliskuuta 2012

Tunnustan, olen syyllinen!

Nyt on pakko tunnustaa. Mun lankalakko loppui ystävänpäivänä... Silloin ilmeistyivät Regiat. Alunperin olin ostamassa ystävänpäivälahjaa mun NYHille ja noi Regiat aivan huusivat päästä mukaan, ja nuo olivat viimeisiä väriään!
No viime viikon maanantaina saapui Colinetten Jitterbugin Mist ja tänään mun ekat Handut; Kun ihollamme on hämärää ja I Want Candy! 
Alla kuva koko konkkaronkasta! :)
Tässä on nyt ollut hieman hiljaista monestakin syystä tällä saralla.. Tuossa kuukausi meni nysvätessä (TURHAAN) miehen kanssa, jolloin ei juurikaan tullut mitään neulottua.. Ja nyt on viikko mennyt toipuessa lemppauksesta. (sikoja kaikki!) :'(

Viikonloppu meni laivalla hurvitellessa ja murheita hukuttaessa kahden parhaan ystävän kanssa! <3

Annis, joka oli jo muutamaa kerrosta vaille valmis, päätyi osittain puretuksi. Mutta nyt ollaan taas siinä ennen purkamista vaiheessa! :) Joten ehkä täällä taas nähdään jotain valmistakin piakkoin...:)

Aurinko on hemmotellut meitä täällä Turussakin! Ihania kevättä ennustavia auringonpaisteisia päiviä on ollut jo monta! :) 
Ihania kuvia te blogikollegat olette alkavasta keväästä laittaneet. Anteeksi etten ole kaikkiin jaksanut kommentoida! :(

Hieman surullisempaa uutistakin.. Tässä kun tuo aurinko paistaa, niin viherkasvit ilmeisesti tarvitsevat enemmän vettä... *kröhöm* x) ja mun Kiinanruusu ja sit se ihana vaaleenpunakoukero lehtinen kasvi ottivat hiukan nokkiinsa... Vaaleanpunainen on nyt toipumassa vanhempien luona, tilanne on vielä vakava. Kiinanruusu jäi kotiin toipumaan (mikä ei tainnut olla kovin hyvä idea), kun sen tilanne ei ollut kriittinen. Mutta nyt se on tainnut saada liikaakin vettä.. *huoh* Ei taida olla musta hortonomiks! :D Tilannetta seurataan! :)

Aurinkoista viikkoa kaikille! <3 Huolehtikaa kasveistanne, mutta älkää liikaa! x)

10 kommenttia:

 1. Ei oo nuo lankalakot meitä varten... :D Mullaki meinas kiinanruusulle käydä köpelösti! Se oli niin janonen, että lehden oli ihan nuupahtanu. Onneks tuo virkos vielä :)

  Ääääää, nämä bloggerin sanavahvistukset on muuttunu tosi vaikeiksi! :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei.. x)
   joo mä oon huomannu saman.. kauheita sanahirviöi! joskus saa laittaa joku 5 kertaa ennen ku menee oikein!

   Poista
 2. Meikä on vielä onnistunut olemaan lankalakossa, olen lankaosastolla käynyt parin otteseen kun lanka loppui, mutta muuten en ole siellä käynnyt. Olen itse ihan hämmästynyt että miten onnistun. tsemppiä ja kevään odottelua.

  VastaaPoista
 3. Lohtulankaa, sitä pitää aina saada. :) Tämä mies ei selvästi ollut sua varten, kyllä SE oikea vielä eteen jostain tupsahtaa. Sanokaa mun sanoneen. ;)

  VastaaPoista
 4. Komppaan Tiinaa, lohtulanka on hyvästä! Se tekee maailmasta vähän pehmeämpää. :) No höh, miehenkutale, minkä teki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle annettiinkin lupa ostaa lohtulankaa :)
   Olet asian ytimessä kutaleen kanssa! :)

   Poista
 5. Onneks sulla on hyvät ystävät jotka piristää aina tarpeen tullen! Koita rakas jaksaa, vaikkei aina olekaan helppoa. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3