Stalkkerit

28. helmikuuta 2011

YEEES! It's finally done!!

Lahja valmis!! (pääteltynä ja pingotuksessa tällä hetkellä<3) Kuvia ja muuta informaatioo sitte kun tuote on kiikutettu vastaanottajalleen :) hieno siitä tuli vaikka itse sanonki :) Mutta siihen palataan siis myöhemmin tällä viikolla :)

Mutta mutta 2 muuta työtäkin oon saanu valmiiks :) kuten sanoin et oon vähän tällänen ADHD neuloja, joka ei osaa keskittyä jos sattuu tulemaan kiinnostavampaa neulottavaa :) ni noi sukat on alotettu jo joulukuussa, mut nyt vast sain koko setin valmiiks.. Sukat viimeistelin tope välisenä yönä (toisesta sukasta puuttui siis kärkiosa) ja pela yönä aloitin lapaset ja lauantaina tein viimeisen valmiiksi. Työkaverin tulevalle tytölle menevät nää :) Tarkoituksena olis vääntää vielä kietasuneuletakkikin.. jos vain joku ihana ihminen tulis ja vyyhdittäis 3 kerää Woolia, et saisin ne värjättyä :P (vyyhdittämiseen meinaan tarvii sen tietyn fiiliksen) :P
Malli: Novita talvi 2004
Lanka: Novita Wool neliraita
Menekki: sukat 29g, lapaset 21g

5 kommenttia:

  1. Ihanaihanaihana huivi! Miljoonat kiitokset! <3 Ootan jo et pääsen viipottamaan se kaulassa pitkin kevättä.

    VastaaPoista
  2. Kyselit 22 leaves-huivista, huomasin sen vasta äsken, kun Google oli laittanut kommenttisi tarkistettavien viestien kansioon. Huivin kokoa suurennetaan lisäämällä 44 kerrosta kaavioiden Chart 2 ja Chart 3 väliin. Ihana toi Venla!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tiedosta :) ja katti kiittää kehuista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3