Stalkkerit

24. toukokuuta 2011

Vihdoinkin!

Tässä kuvat valmiista jakusta ja topista vihdoinkin :) Pahoittelen kuvien viivästymistä..
Malli; Novita kesä 2011
Lanka; Novita Puro Batik
Koko; XS/S ( ympärystästä
otin pois muistaakseni 16s)
Puikot; Novita pyörö 4 60cm ja 80cm
koukku 4

Kuvio takaa

Malli; Novita kesä 2001
Lanka; Novita Tennessee
Koko; XS
Puikot; Novita pyörö 3 60cm
Takaa
Venlakin sai kiipeilypuunsa, kokosin tuota hirviötä 2,5tuntia! Kokoamisohjeet olivat äärettömän epäselvät!! Tikkuja oli sormissa kokoamisen jälkeen enemmän kuin laki sallii ja taisi jossain välissä itku ja parkukin päästä, mutta MÄ TEIN SEN YKSIN!!! x) oon ääreist ylpee itsestäni! (Kuka miehiä tarvitsee?!?!)
Alkuun korkeus hieman pelotti tyttöä, mutta raapimiseen puu on kelvannut alusta pitäen, onneksi! :) Mami joutui muutamaan kertaan nostamaan toisen ylös :D ja alas :D

"Kai tää kuitenki on ihan ok..."

"Ei huimaa"

"Hiirelle kyytiä"

"Tuolla mä olin...."
 Tänään rakensimme pikkuveljeni kanssa telineestä hieman Venla ystävällisemmän :D nyt se näyttää tältä :) Siirsimme laudat toisen kohtaan, jotta Venlan olisi helpompi kiivetä ylös asti omin nokkineen, tällä hetkellä hän  nukkuu ylätasanteella niin onnellisen näköisenä :)

Nyt puikoilla on sukat veljelle Järbon Raggista (välityönä) ja koukulla edelleen isoäidinneliöt, urakka pissii hieman, nyt on reunustettu 30 + 25, hiljaa hyvä tulee :)

Ai niin tilasin hieman taas lankaa... En vain yksinkertaisesti voinut vastustaa Lankabaarin kesäpaketteja... Omani käyn noutamassa tänään muutaman tunnin kuluttua <3 Olisi siellä toinenkin paketti, joka houkuttaisi...:P

1 kommentti:

  1. On jääny tämä blogien lukeminenkin vähän liian vähälle... Mutta täytyypä todeta, että mahtava raapimapuu! Mistä hankit? Ite oon katellu zooplussasta, vois hankkia näille meidänkin karvalapsille kesällä vähä isomman puun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3